Digitaal festival Bibliotheek Deventer  

De stadsbibliotheek richt zich op de verbinding tussen het stadhuis en de inwoners van Deventer. Mensen in verschillende bubbels bij elkaar brengen, dit is het doel van de bibliotheek. Met deze gedachten in het achterhoofd is het digitale festival met het thema democratie en Deventer bedacht.

Lees meer

Enquête Speeltuin vereniging

‘Wijk en Speeltuinvereniging De Hoven,’ een vereniging met een prachtig buurthuis met eigentijds café en een fijne grote speeltuin. Voor én door de bewoners van de Hoven. Deze vereniging draait volledig op vrijwilligers die zich inzetten voor de wijk. Om de verbinding tussen bewoners op een positieve en relevante manier te kunnen maximaliseren heeft het Loket van Mogelijkheden onderzocht aan welke initiatieven de bewoners zitten te denken.

Lees meer

Deventer Kano Vereniging

De Deventer Kano Vereniging (DKV) heeft een mooie locatie aan de IJssel vlak naast de Gasfabriek waar zij recreatief kunnen kanoën en kanopolo kunnen spelen. De gemeente wil het gebied flink op de schop gooien met nieuwe ruimtelijke plannen voor het gebied. De kanovereniging kwam naar het loket met de vraag hoe zij een ontwikkelingsvisie kunnen creëren om de belangen van de vereniging kenbaar te maken richting te gemeente en andere betrokken actoren.

Lees meer

Wijkspeeltuin Harriët Freezerstraat

Deze opdracht is binnengekomen via wijkmanager Sanne van de gemeente Deventer. De speelplek aan de Harriët Freezerstraat is al enkele jaren gedateerd. Vooral de hygiëne en veiligheid van de speeltuin laten te wensen over.

Lees meer

WijDeventer kaartenactie

In 2020 heeft WijDeventer een kaartenactie uitgezet in Deventer. Inwoners van Deventer ontvingen een kaart in de brievenbus waarop zij hun ideeën voor Deventer konden invullen.

Lees meer